Reactie plaatsen

Reacties

Hilde Beeckmans
4 jaar geleden

Hallo mevrouw,
Is het prentenboek Spelen en rijmen met muisje Jip en muisje Jap nog te koop met de muisjes erbij?
Mvg
Hilde

frits westera
4 jaar geleden

Wat een vrolijke en gezellige schrijfster ben jij.Je moet nog meer boeken gaan schrijven. Ik ken je nu een half jaar. Je hebt een rijke fantasie met een geweldige uitstraling.Jou boeken gaan het maken. Mijn kleinkinderen vonden het boekje van de haan ontzettend leuk en leerzaam. Doorgaan Ineke. Je schopt het nog heel ver met je fantastische en leerzame boekjes

Cora
8 jaar geleden

Lieve Ineke,
Wat een geweldig leuk boek heb je geschreven! De thema's die je er in verwerkt hebt zijn zó van deze tijd. Met veel plezier heb ik het aan de kids van mijn groep voorgelezen.
De illustraties passen prachtig bij de tekst.
Je website ziet er prachtig uit.
Gefeliciteerd!!
Liefs Cora

DIny Weijschedé-Buitenga
8 jaar geleden

Hallo Ineke,
Op dit moment logeren we in Loenersloot en ik las jouw artikel in de "Vechtstroom" , daarna heb ik op je website gekeken. Ook ik ben al heel lang kleuterjuf in Almelo en hou erg van voorlezen en alles uit een prentenboek halen wat er in zit! Dus je snapt het al, zodra ik terug ben, ga ik jouw boek bij onze plaatselijke boekhandel bestellen en introduceren in onze school! Wát een enig boek lijkt het me om mee te starten in het nieuwe schooljaar! En het past ook in veel andere thema's, wat leuk én betekenisvol! Ik heb er zin in om hier mee te beginnen in de 1e week. Met vriendelijke groet, Diny Weijschedé-Buitenga.

Billie
8 jaar geleden

Wow Ineke, wat stoer... een eigen boek gemaakt!
Gefeliciteerd!

marlien lotte
8 jaar geleden

Hee, Ineke, leuk je website! En je boek natuurlijk ook. Zet'm op het smaakt naar meer :)

Najat
8 jaar geleden

Hallo Ineke.
Wat een prachtig boek! Het verhaal nodigt uit om het over verschillende onderwerpen te hebben met de kinderen. Erg veelzijdig dus. De plaatjes zijn erg mooi getekend. Het verhaal komt daardoor nog meer tot zijn recht. De boekpresentatie was vandaag op de Vinkenbaan erg leuk en fijn. Nogmaals dank daarvoor. Liefs Najat

marieke
8 jaar geleden

Ha Ineke,
Ben ik de eerste die een reactie schrijft?.
Een leuk voorleesboek met prachtige illustraties!
Ook heel goed te gebruiken als uitgangspunt voor klassegesprekjes ,knutselen en beweging en muziekaktiviteiten in de onderbouw.
liefs,Miek.